Ons Team

This is the heading

Jerry Jansen Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten. Van karate, tot handbal en atletiek, ik was altijd veel aan het sporten. Ik wist al snel dat ik hier ook beroepsmatig iets mee wilde gaan doen en ik ging naar het CIOS. Hier werd ik geprikkeld tot meer en ik ging naar de opleiding Fysiotherapie. In 2005 ben ik naar het Korps Commandotroepen gegaan en heb hier vele mooie en waardevolle dingen mee mogen maken. In 2009 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van: coach/trainer, sport, voeding, gedrag en veiligheid. Met de eigen ondernemingen heb ik gewerkt in de jeugdzorg, scholen, politie, veiligheidsdiensten, sport, evenementen en diverse andere branches. Vanaf januari 2020 hebben Marloes en ik Bewust-Fit overgenomen en zijn we vol enthousiasme gestart aan deze mooie uitdaging. Met mijn kennis en enthousiasme hoop ik anderen te helpen in het behalen van hun doelen. Wist je dat Jerry: · diverse sportevents heeft georganiseerd zoals: Strongmanrun, OCR EC 2016, OCR EC 2017, Toughdog, SF Challenge, Outdoormadness; · met zijn bedrijf OCR International parcourscontroles uitvoert en marshalls inzet bij vele obstacleruns in Nederland, België en Duitsland; · de afgelopen 12 jaar veel met jongeren heeft gewerkt met gedragsproblematiek, zowel op scholen als instellingen; · de afgelopen 10 jaar vele mensen heeft getraind op weg naar hun carrière bij defensie (zoals KCT, mariniers, luchtmobiele brigade); · sinds 6 jaar training geeft op het gebied van’ Situational Awareness’ aan o.a. politie, NS, horeca, gemeentes; · opleidingen verzorgd tot fitnesstrainer en personaltrainer.

Jerry Jansen

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten. Van karate, tot handbal en atletiek, ik was altijd veel aan het sporten. Ik wist al snel dat ik hier ook beroepsmatig iets mee wilde gaan doen en ik ging naar het CIOS. Hier werd ik geprikkeld tot meer en ik ging naar de opleiding Fysiotherapie. In 2005 ben ik naar het Korps Commandotroepen gegaan en heb hier vele mooie en waardevolle dingen mee mogen maken. In 2009 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van: coach/trainer, sport, voeding, gedrag en veiligheid. Met de eigen ondernemingen heb ik gewerkt in de jeugdzorg, scholen, politie, veiligheidsdiensten, sport, evenementen en diverse andere branches. Vanaf januari 2020 hebben Marloes en ik Bewust-Fit overgenomen en zijn we vol enthousiasme gestart aan deze mooie uitdaging.

Met mijn kennis en enthousiasme hoop ik anderen te helpen in het behalen van hun doelen.

Wist je dat Jerry:

· diverse sportevents heeft georganiseerd zoals: Strongmanrun, OCR EC 2016, OCR EC 2017, Toughdog, SF Challenge, Outdoormadness;

· met zijn bedrijf OCR International parcourscontroles uitvoert en marshalls inzet bij vele obstacleruns in Nederland, België en Duitsland;

· de afgelopen 12 jaar veel met jongeren heeft gewerkt met gedragsproblematiek, zowel op scholen als instellingen;

· de afgelopen 10 jaar vele mensen heeft getraind op weg naar hun carrière bij defensie (zoals KCT, mariniers, luchtmobiele brigade);

· sinds 6 jaar training geeft op het gebied van’ Situational Awareness’ aan o.a. politie, NS, horeca, gemeentes;

· opleidingen verzorgd tot fitnesstrainer en personaltrainer.

Anja van de Voet 

Ik ben een vrouw van 49 jaar, getrouwd, 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Naast mijn baan als opleidingsfunctionaris/adviseur in de gezondheidszorg heb ik altijd een grote passie voor bewegen, sport en gezonde leefstijl gehad.

Als ik naar mezelf kijk, zie ik een actieve vrouw die “slecht” kan stilzitten en eigenlijk altijd bezig is. In vrije tijd of vakantie, ligt de sportkleding klaar voor een WOD, hardlopen of wandelen. Vakanties bestaan dan ook vaak uit actieve wandel survival vakanties in de bergen.

Van trainen krijg ik energie en ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Een leven zonder trainen is voor mij ondenkbaar. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, eigenlijk is het zo dat ik ze steeds opzoek om steeds mijn grenzen te verleggen.

12 jaar geleden ben ik gestart met het volgen van opleidingen in de sport om mijn kennis te vergroten en de kennis te delen. Van het coachen en motiveren bij het behalen van de gestelde doelen word ik blij en enthousiast.

Wat zijn mijn favorieten trainingen?

Trainingen bestaande uit krachtoefeningen die maximaal uitgevoerd worden, met daarna een intensieve explosieve WOD, met maximale inzet.

Buddy trainingen waarin je je zelf en je buddy uitdaagt om door te gaan en niet (te snel) op te geven. Dit kan zijn d.m.v. trainingen waarin combi oefeningen voorkomen of een effectieve samenwerking nodig is.

De ideaalste WOD is die net (niet) binnen de tijd te behalen is, zodat je jezelf een doel stelt en maximaal uitdaagt..

Ron Alders

Ik ben Ron Alders en ik geef de bokslessen bij Bewust-Fit. Zelf ben ik op jonge leeftijd begonnen met wedstrijdboksen, atletiek, wielrennen en krachttraining. Daarnaast heb ik 25 jaar bij de recherche in het centrum van Rotterdam gewerkt. De sport bleef mij echter trekken en om die reden heb ik in 2009 mijn fitness-diploma’s behaald bij FysioPhysics. Sindsdien ben ik werkzaam als personal trainer. Ik werk met veel plezier in het Bewust-fit team en hoop jullie te verwelkomen bij de cardio-bokslessen!

Groet, Ron