Anja van der Voet

Anja van de Voet 

Ik ben een vrouw van 51 jaar, getrouwd, 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Naast mijn baan als opleidingsfunctionaris/adviseur in de gezondheidszorg heb ik altijd een grote passie voor bewegen, sport en gezonde leefstijl gehad.

Als ik naar mezelf kijk, zie ik een actieve vrouw die “slecht” kan stilzitten en eigenlijk altijd bezig is. In vrije tijd of vakantie, ligt de sportkleding klaar voor een WOD, hardlopen of wandelen. Vakanties bestaan dan ook vaak uit actieve wandel survival vakanties in de bergen.

Van trainen krijg ik energie en ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Een leven zonder trainen is voor mij ondenkbaar. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, eigenlijk is het zo dat ik ze steeds opzoek om steeds mijn grenzen te verleggen.

15 jaar geleden ben ik gestart met het volgen van opleidingen in de sport om mijn kennis te vergroten en de kennis te delen. Van het coachen en motiveren om gestelde doelen te  behalen word ik blij en enthousiast.

Wat zijn mijn favorieten trainingen?

Trainingen die bestaan uit krachtoefeningen die maximaal uitgevoerd worden, met daarna een intensieve explosieve WOD, met maximale inzet.

Een WOD kan bestaan uit een circuit, AMRAP (zoveel mogelijk rondes in een  bepaalde tijd), EMOM (elke minuut start je opnieuw met de oefening), Tabatha etc.

Buddy trainingen waarin je je zelf en je buddy uitdaagt om door te gaan en niet (te snel) op te geven. Dit kan zijn d.m.v. trainingen waarin combi oefeningen voorkomen of een effectieve samenwerking nodig is.

Voor mij is het een uitdaging een WOD te bedenken is er die net (niet) binnen de tijd te behalen is, zodat je jezelf een doel stelt en maximaal uitgedaagd wordt.

trainer coach