Christel Schuit

Christel Schuit

Vanaf klein kind ben ik al bezig met sport, van de ouderwetse gymlessen tot voetbal en streetdance. Ik kon niet kiezen welke sport ik het leukste vond. Dit heeft geleid tot het volgen van het CIOS in Goes, allround opleiding voor Sport en Bewegen. Hier is mijn passie voor lesgeven op 17jarige leeftijd begonnen. Vanaf 1997 tot aan nu ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Ik heb mooie, grote en kleine clubs mogen opstarten en laten groeien op alle gebieden. Ik ben een echte allrounder. Maar lesgeven zowel aan groepen als individueel en bezig zijn om mensen te helpen hun doelstelling te halen doe ik met heel veel plezier. Vanaf 2010 ben ik begonnen met een sportmassage cursus en sindsdien heb ik al vele mensen mogen helpen met (sport) blessures, maar ook het geven van heerlijke ontspanningsmassages is dankbaar om te doen. Na meerdere nascholing op massagegebied te hebben gedaan, is mijn interesse gegroeid naar de diepere problematieken in het menselijke lichaam. Dit heeft geresulteerd in het volgen van de deeltijd Fysiotherapie opleiding aan Hogeschool Utrecht.

In September 2021 ben ik begonnen bij Bewust-Fit en mag ik deel uitmaken van dit topteam. Ik hoop jou te mogen helpen om je fysieke doelstellingen te halen zowel tijdens de groepstraining, personal training of op de massagetafel.

Wist je dat Christel:

  • de afgelopen 25 jaar vele sportevenementen heeft afgelopen voor bijscholing zoals o.a. de Solid Sound Conventies, Les Mills Conventies, Efaa Conventies, Black en White Conventies
  • de verwachting heeft om in 2023 af te studeren als Fysiotherapeut.
  • niet alleen fitnest maar ook al jarenlang traint bij Drakenboot vereniging de River Dragons in Gorinchem.
  • al meerdere keren Nederlands Kampioen Drakenbootvaren is geworden op de afstanden 200 en 500 meter.